Annette Nyvang

Annette Nyvang: Jeg er parat til at kæmpe videre for Dragørs skoler

Jeg ønsker at udvikle Dragørs skolevæsen de næste fire år, så vi igen bliver kendt for at have et af Danmarks bedste skolevæsner. Det gør vi ved at planlægge et 9. spor, så vi kan få klassekvotienten ned. Ved at have tre selvstændige skoler på tre matrikler, og ved at slanke ledelseslaget i processen.

Vi skal finde flere ressourcer til flere to-lærertimer, fordi det gavner alle elever at blive set og hørt, og vi skal finde ressourcer, så sårbare elever ikke bare er på tålt ophold i skolen, men får mulighed for at være en del af fællesskabet.

Det skal også være slut med at spilde lærernes tid på flere store udviklingsprojekter – i stedet skal vi satse på målrettet efteruddannelse til den enkelte, bl.a. inden for inklusion.

Vi skal finde de sidste midler til at gøre de fine planer om udearealer helt færdige – og vi skal sørge for, at de sidste slidte indearealer bliver renoveret.

Vi har rykket flertallet – lidt
I den forgangne periode har jeg og Liste T blandt andet kæmpet for tre selvstændige skoler. Så sent som i marts stillede vi forslag om det, men blev stemt ned. Nu får vi tre selvstændige skoler, men de andre partier flyttede sig først i juni, da valget begyndte at nærme sig.

Jeg har også kæmpet for at få overblik over ressourcer og arbejdsgange omkring inklusion i Dragør Kommune, og det lykkedes først at trænge igennem til de andre partier om øgede ressourcer, da vi i juni fik at vide, at der kun er 3 årsværk i alt til rådighed til den sociale inklusion i skolerne. Det er alt for lidt, når Dragør Kommune inkluderer mere end 98 procent af eleverne.

Kritisk og vedholdende
Nu tænker du måske: Hvorfor genopstiller hende Annette Nyvang, når hun bliver stemt ned igen og igen – og flertallet løber med hendes og Liste Ts forslag, når de selv finder det opportunt.

Der er kun en ting at sige: Ingen andre ville stille de forslag og spørgsmål eller blive ved med at problematisere ting, der sker i skolevæsnet, hvis ikke jeg sad med (men de ville få nogle meget kortere møder).

Jeg er parat til at tage en tørn mere for Dragørs skoler. For elevene, forældrene, lærerne og pædagogerne – for både trivsel og læring –- jeg vil have Danmarks bedste skoler tilbage.

Citat:

Ingen andre ville stille de forslag og spørgsmål eller blive ved med at problematisere ting, der sker i skolevæsnet, hvis ikke jeg sad med

Personlige mærkesager

 

 

Min baggrund
Jeg blev politisk interesseret for snart syv år siden, da AOV nedlagde Vierdiget Skole. Jeg skrev et læserbrev – og det blev starten på en lang sej kamp for en økonomisk og pædagogisk holdbar skolereform og for en ordentlig proces.

Jeg meldte mig ind i Liste T, fordi Liste T hele vejen igennem har kæmpet for skolerne i Dragør Kommune, og fordi åbenhed og dialog med borgerne er skrevet ind i Liste T’s DNA. Jeg stillede op til valget i 2014 for Liste T og blev valgt ind.

I denne periode har jeg siddet i Børne-, Kultur- og Fritidsudvalget, i bestyrelsen for Store Magleby Skole, Dragør Turistråd, Museum Amagers og Nordstrandens Vuggestue samt i Institutionssamrådet.

Jeg er 47 år, har boet i Dragør siden 2000 og har med min mand Valdemar to børn på 16 og 12 år – jeg har således haft børn på Dragør Skole Nord gennem 10 år. Jeg er journalist og har arbejdet i 22 år på Politiken.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål vedrørende Liste T’s politik og mine personlige holdninger, så er du velkommen til at kontakte mig:

Annette Nyvang
D B Dirchsens Allé 109
2791 Dragør
Tlf. 28 25 92 82

Mail: annetten@dragoer.dk

Læs mere på www.t-dragoer.dk
Mød os på Facebook, Instagram og YouTube

Tilbage til forsiden