Lars Kyrø

Lars Kyrø: Jeg vil arbejde for åbenhed, gennemsigtighed og udvikling

Jeg gik ind i politik lige før valget i 2013 med et ønske om at få en mere sikker trafikløsning, herunder et fortov, på Stationsvej. Jeg blev dybt betaget af det kæmpe arbejde, som mange engagerede mennesker ligger i Liste T og Dragør Kommune. Det gav blod på tanden til mere, og jeg har de seneste 4 år siddet i Liste Ts bestyrelse som næstformand. Den arbejdsform og åbne tilgang til politik, som praktiseres i den Tværpolitiske Liste holder jeg meget af. Nogle vil tænke, at det er hamrende kedeligt at bruge flere hverdagsaftener på en uge på at diskutere budgetter, modeller for etablering af svømmehaller eller havneudvikling, nogle gange alt for lang tid over min sengetid, men det er hamrende spændende og givende. Tænk, hvilke muligheder vi har i Dragør Kommune.

Vi skal turde tænke længere frem, og vi skal sige det højt, når noget kan gøres bedre. I Dragør Kommune skal vi ikke acceptere halve og middelmådige løsninger. For mig drejer fremtidens Dragør sig om at skabe en kommune, vi gerne vil have vores børn til at vokse op i, en kommune, vi gerne selv vil blive ældre i, en kommune, vi gerne selv vil bo og leve i. Det handler om at få så meget kvalitet ud af hver en skattekrone som muligt til glæde og gavn for borgerne.

Det her vil jeg blandt andet knokle for:

  • Vi har rigtig mange gode vuggestuer og børnehaver i Dragør, men der er også institutioner, der er fra en anden tid, som trænger til en opgradering, så alle børn bliver mødt med den samme høje standard. Vi skal værne og videreuddanne de mange dygtige medarbejdere, der dagligt passer på vores børn.
  • Vi skal opprioritere vores skoler. Vi har alle muligheder for at få nogle rigtig gode folkeskoler. Vi har dygtige lærere og pædagoger, der kan gøre en stor forskel. Men det er ikke rimeligt, at vi har så mange klasser med både 26, 27 og 28 børn i hver: Det gør det svært for lærerne at levere den gode undervisning. Med en voksende befolkning i Dragør er det ikke et spørgsmål, om vi skal udvide kapaciteten på vores skoler med et 9. spor, men et spørgsmål om hvor og hvornår.
  • Det skal være sikkert og trygt at bevæge sig rundt i Dragør. Der er fortsat huller i vores stisystemer og plads til forbedringer. Vi skal gøre det nemmere for både skolebørn og voksne at hoppe op på cyklen.

Min Baggrund
Jeg er gift med Darlene og sammen har vi 3 børn på 2, 4 og 7 år. Vi har boet seks år i Dragør. Min fritid bruger jeg med min familie og venner, gerne på cykel rundt i vores dejlige by.

Jeg er 35 år og uddannet fra RUC og CBS og er cand.merc. i international business. Har arbejdet de seneste 8 år i telebranchen og er i dag produktchef i Telia med ansvar for bredbånd og fastnet på tværs af Telia, DLG-tele og Call me.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål vedrørende Liste T’s politik og mine personlige holdninger, så er du velkommen til at kontakte mig:

Lars Kyrø
D B Dirchsens Allé 40
2791 Dragør
2827 0229
Mail: Larskyro@hotmail.com

t-dragoer.dk

Mød os på Facebook, Instagram og YouTube

Citat:

For mig drejer fremtidens Dragør sig om at skabe en kommune, vi alle gerne selv vil bo og leve i

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage til kandidatlisten