Christina Laugesen

Jeg er 45 år og har boet i Søvang i 17 år sammen med min mand, Thomas, der arbejder med forsikring. Vi er forældre til David på 18 år, som går i gymnasiet, og Johanna på 14 år, som går på Store Magleby Skole. Jeg er marketingchef i et logistikfirma i Tårnby, kommer oprindeligt fra Vestsjælland, men har boet i hovedstadsområdet siden 1991. Vi valgte at bosætte os i Dragør, fordi kommunen er så charmerende med masser af himmel og hav og store naturområder, og samtidig er alle Københavns muligheder tæt på.

Fra mine børn var små har jeg været aktiv i bestyrelser, forældreråd og hos de lokale spejdere. Institutioner og skoler var kendetegnet ved kvalitet, nærvær og gode ressourcer. Gennem årene har jeg været vidne til flere besparelser, skift fra fritidshjem til SFO og omstruktureringer, der har været problematiske for børn, forældre og personale. Derfor engagerede jeg mig i Liste T, hvor man med reelle erfaringer og viden arbejder for at forbedre børne- og skoleområdet. Det arbejde ønsker jeg at bidrage til.

Dragør har mange aktive borgere, foreninger og klubber. Sammen har vi en rig ressource, som giver alle, ikke mindst børn og unge, mulighed for at udfolde sig aktivt og kreativt. Det er en kultur, vi skal værne om og give gode rammer for. Her er der mulighed for at invitere endnu flere indenfor, at samarbejde på tværs og skabe fælles projekter. Jeg vil arbejde for at fritids- og foreningslivet styrkes og bliver ved med at være en stærk del af det lokale fællesskab, og for at vores naturrigdomme bevares til glæde for både gæster og os borgere.

Det er naturligt, at vi tænker erhverv, kultur og turisme sammen og får skabt aktivitet og jobs på en intelligent måde ved at tilbyde oplevelser af højeste kvalitet. Kan Dragør være hjemsted for et nyt fantastisk museum, kan vi blive et centrum for mad og råvarer, for maritime oplevelser og vandsport, og kan Dragør kombinere natur og historie med kultur og storbyferie? Sammen med Liste T vil jeg arbejde for en langsigtet udvikling på tværs af kommunen, hvor man bruger de bedste erfaringer fra ind- og udland.

 
Tilbage til kandidatlisten